Dansa för alla människors lika värde - Daff släpper singel!

Idag släpper ENT-talangen Daff Kjellström sin låt och musikvideo ”Glitterpojke” till stöd för alla människors rätt att älska vem man vill.

Så här beskriver han själv projektet:

Hej!

Jag skrev den här låten tillsammans med min kompis en kväll när jag kom hem och var så trött på hur folk stirrade snett på en. Vi skrev klart låten på några timmar trots det tog de nästan ett år projektet var redo att lanseras.

I 75 länder är homosexualitet olagligt, i 8 länder är de belagt med dödsstraff och här hemma i Sverige så sker det varje dag nya våldsbrott mot homosexuella. Därför går 80% av vinsten från alla streamingintäkter oavkortat till RFSL arbete för homosexuella rättigheter.

Jag är så stolt över Glitterpojke och tack till alla ni som hjälpte till att göra de här till en verklighet. Ett ännu större tack till alla ni som lyssnar och sprider låten. Tack!

I videon dansar Miriam Bryant, Jonas Ljung och Peter Brynolf, Nause, Felicia Aweklew, Titti Schultz, Manfred Erlandsson, Molly Pettersson Hammar och Molly Nutley för alla människors lika värde.

Kolla in videon här: