MUSIKVIDEO: "Medveten som fan (kommer före mig)" - Daff ft. JacquesThomasOscar

Idag släpptes på ENT-kanalen musikvideon till Daff och JacquesThomasOscars låt och sommarplåga ”Medveten som fan (kommer före mig)”, skriven tillsammans med Emil Gustafsson och Rasmus Flyckt från Urban Cone.

Daff är en mångfacetterad HBTQ-aktivist som släppte förra årets stora Pride-låte – Glitterpojke. Vid sidan av artisteriet jobbar han som nattklubbschef på SpyBar, artistmanager och konsulterar flera storbolag kring deras sociala medier.

JacquesThomasOscar är humorgruppen som med sin roliga och självironiska humor snabbt hittat hem hos hela ungdomssverige. Med skämt om allt från politisk korrekthet till pluggstress har gruppen hittat en egen stil och ett sätt att skapa virala och delningsbara klipp. Gruppen är förutom sin Instagram även just nu aktiva med sin mini-serie Kollektivet på Youtube.

Dessa två SoMe-kreatörerna fick idén att tillsammans göra en låt. Temat på låten bygger på JTO’s sketchserie ”Medvetna killar” som fått en massiv framgång på deras Instagram-konto. De kontaktade sedan sina vänner Rasmus och Emil i Urban Cone som varit med och skrivit och producerat låten.

I videon ser vi flertalet influencers figurera bla. Hanna Widell, Fanny Klefelt, 1337likes, Petter Egnefors och Urban Cone.

Ni vet… GILLA, DELA och PRENUMERERA.